Voordragen

De verkiezing Ondernemer van het Jaar heeft dit jaar als thema: gastvrijheid. Welke ondernemer is in uw ogen uitzonderlijk hierin, en waarom? Tot 22 oktober kunt u hier uw favoriet voordragen:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam

Ondernemersavond ‘Zandvoort jaarrond gastvrij’

De Zandvoortse Ondernemersavond vindt dit jaar plaats op vrijdag 17 november. Het programma omvat een interactieve inspiratiesessie met vleugje humor op het thema ‘Zandvoort jaarrond gastvrij’ met ook de ondernemersverkiezing voor meest gastvrije ondernemer.

Zandvoort telt heel veel ondernemers in de horeca- en retailbranche. Niet alleen voor deze ondernemers is gastvrijheid heel belangrijk, ook Zandvoort als badplaats is gebaat bij een gastvrij imago. Wat dat betreft staat Zandvoort er al goed op, maar door de ervaringen met elkaar te delen en te bespreken kan de gastvrijheid naar een nog hoger niveau worden gebracht. En dat het liefst het hele jaar door. Het centrale thema van de ondernemersavond is daarom dit jaar: ‘Zandvoort jaarrond gastvrij’.

Verkiezing Ondernemer van het Jaar

De Ondernemersavond is al jarenlang ook het moment dat de Ondernemer van het Jaar bekend wordt gemaakt. Dit jaar zal ook deze verkiezing in het teken staan van gastvrijheid. Welke ondernemer vindt u dat in aanmerking moet komen voor de titel Meest Gastvrije Ondernemer van Zandvoort? Tot 22 oktober kunt u bedrijven voordragen via www.zandvoortsecourant.nl/verkiezing

De ondernemersavond vindt plaats op vrijdag 17 november in De Haven van Zandvoort. De inloop is vanaf 19.30 uur. Onderdeel van de avond is een netwerkborrel waarbij ondernemers en collegeleden gelegenheid hebben om elkaar informeel te spreken.
U wordt nog nader geïnformeerd over het programma via de Zandvoortse Courant en sociale media.